Al 2015, noves visites a les caves Gomà

Després del gran èxit de visites a les caves Gomà durant els anys 2013 i 2014, l’Ajuntament de Mollet programarà noves dates pel 2015.

De cara a l’any vinent, l’Ajuntament reorganitzarà el sistema de visites a les caves de l’antic Xampany Gomà amb l’establiment d’unes dates fixes, que es donaran a conèixer a través de la premsa i pels canals de difusió municipals habituals. Des del setembre de 2013, quan es van iniciar les visites, fins a la data d’avui més de 700 persones han pogut visitar les instal·lacions en un total d’11 visites.

 


Per aquest any hi ha programades dues visites mes durant el mes de novembre per les quals ja pràcticament no queden places.  Les caves subterrànies de l’antic Xampany Gomà són un espai fosc, fresc i humit que poques persones havien tingut l’oportunitat de visitar des del tancament de l’activitat, a la dècada de 1970. L’accés es fa per una escala de cargol, que limita el nombre de persones que hi poden baixar. Per això les visites han de ser en grups reduïts.

Edicions locals