Oriol López és el cap de llista d'Ara Mollet-ERC per a les municipals del 2015

López va rebre el suport gairebé unànime de l'assemblea de la coalició. Per primera vegada, els republicans van obrir la votació a tots els molletans majors de 16 anys.

Oriol López ha estat escollit per l'assemblea d'Ara Mollet-ERC per encapçalar la llista dels republicans en les eleccions municipals que se celebraran l'any vinent. L'assemblea es va celebrar dissabte passat a la tarda al Jardinet del Casal i va comptar amb una gran concurrència tant de militants de la coalició com de simpatitzants. Per primera vegada, els republicans van obrir la votació en l'assemblea a tota la ciutadania, no només als seus afiliats. Amb aquesta mesura, va poder votar qualsevol molletà o molletana major de 16 anys. “El que destaco més de l'assemblea de dissabte és aquest procés d'obertura que hem engegat a Ara Mollet-ERC, i que ha suposat un gran èxit de participació”, indica Oriol López. De les 97 persones que van votar en l'assemblea, 96 van depositar la seva confiança en Oriol López i un vot va ser en blanc. Serà el segon cop que López és escollit alcaldable per la coalició republicana.

 

“Ens mou la missió comuna de millorar la vida de la ciutadania i els que pateixen no poden esperar més, perquè les urgències són per avui”, ha destacat Oriol López, un cop s'ha conegut el resultat de la votació, i s'ha mostrat ilusionat per liderar aquest nou projecte. “Des de fa mig any, tot el que passa al país està produint canvis en el que pensa la gent, i nosaltres creiem que el canvi en el Govern municipal és possible i volem proposar aquest canvi”, assenyala el candidat d'Ara Mollet-ERC. De fet, ja des del 2011, López insisteix en un final de cicle al capdavant de l'Ajuntament de Mollet: “Després de 28 anys d'un Govern del PSC, cal gent nova i nous projectes per a la ciutat”.

Edicions locals