Els Castellers de Mollet participen a la II Trobada Castellera del Vallès Oriental

La segona edició de la trobada va tenir lloc a Caldes, l’any passat es va realitzar la primera trobada a la nostra ciutat.

Diumenge Caldes de Montbui va acollir la II Trobada Castellera del Vallès Oriental on van participar els Castellers de Mollet, els Xics de Granollers i els Escaldats de Caldes de Montbui. Els Castellers de Mollet van realitzar una fantàstica actuació amb el primer tres de sis per sota de la temporada, el primer que es realitza fora de la ciutat i el tercer que realitza la colla molletana. “Finalment, no varem poder tirar el 5d6, però si es segueix treballant en breu el tindrem”, expliquen els Castellers de Mollet. Tant el quatre de sis com el tres de sis amb agulla no van presentar complicacions i es van descarregar sense problemes. En total, unes 100 camises verdes van sortir de la nostra ciutat per participar en la II Trobada Castellera del Vallès Oriental.

 


La propera actuació de la colla molletana serà el pilar de rebuda de la flama del Canigó el proper dilluns, a les 19.45h, a la plaça Catalunya.

 

Edicions locals