Aquest diumenge es disputarà el Torneig Ezequiel Martín d'escacs

El pavelló Riera Seca aplegarà diumenge, a partir de les 10h, jugadors d'escacs de tots els nivells, que provenen tant de Catalunya com de l'estranger.

Aquest pròxim diumenge, 22 de juny, el pavelló Riera Seca acollirà la 7a edició del Torneig Internacional d'Escacs Actius Ezequiel Martín. La cita donarà el seu tret de sortida a les 10 del matí. El torneig, plenament consolidat i que ha anat incrementant la seva participació any rere any, compta amb jugadors i jugadores de tots els nivells. A més, hi assistiran titulats internacionals, circumstància que el farà força atractiu per al públic.

 

En paral·lel, es disputarà un torneig amb el mateix format de 9 partides de 15 minuts, amb un increment de 5 segons per jugada realitzada, per a nens i nenes fins als 16 anys. La trobada està organitzada pel Club d'Escacs Mollet, que ha manifestat la seva expectativa d'assolir una gran participació. El Torneig Internacional Ezequiel Martín compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollet, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d'Escacs i un bon nombre d'empreses i establiments de Mollet.

Edicions locals