Ca n'Arimon obre dilluns la seva piscina exterior

La piscina d'estiu obrirà del 23 de juny a l'11 de setembre. El centre esportiu oferirà als usuaris la possibilitat d'adquirir un abonament de 10 entrades.

Amb l'arribada de l'estiu, el Centre Municipal Ca n'Arimon torna a obrir la seva piscina exterior tant als socis com als molletans en general. L'estrena de la piscina d'estiu tindrà lloc aquest proper dilluns, 23 de juny, i estarà oberta al públic fins a l'11 de setembre, englobant tota la temporada estiuenca. L'horari d'obertura serà de 10 a 20 hores, entre el 23 de juny i el 24 d'agost, i d'11 a 19 hores, en les darreres dues setmanes. Els socis tindran l'entrada gratuïta. El preu de l'entrada per als no socis variarà segons el dia de la setmana. De dilluns a divendres, el preu serà de 3,5 euros (infants i gent gran) i de 5€ (adults). Els caps de setmana el preu serà de 5 euros i 6,5€, respectivament. Ca n'Arimon dóna la possibilitat, com altres anys, d'adquirir un abonament de 10 entrades. Aquests valdran 35 euros per als infants i jubilats, i 45€ en el cas dels adults. Aquests abonaments no són personals, i per tant permeten l'entrada de vàries persones.

 

Com a novetat per a aquest estiu, el centre oferirà cada dilluns, a les 12.30h, les classes d'aquagym obertes a tots els assistents de la piscina d'estiu. En els últims anys, la xifra d'usuaris de la piscina exterior de Ca n'Arimon s'ha mantingut estable i, per tant, l'expectativa del centre és repetir aquestes dades. “El nivell d'usuaris depèn absolutament de la climatologia que faci; per exemple, el juliol passat va ser el millor en quant a assistents perquè va fer molt bon temps, però l'agost va ser dels pitjors, perquè va ploure molt i feia fred”, explica Feliu Ruíz, director del centre. Tot i així, s'espera una bona assistència gràcies a l'èxit que ha tingut la quota familiar anual. “Aquest abonament anual per a tota la família, que és una novetat d'aquest curs, ha tingut molta demanda i, per tant, suposem que els nostres socis el faran servir aquest estiu per accedir a la piscina”, destaca Ruíz.

Edicions locals