Gran èxit d'afluència de públic a la 2a cita de Mollet és Fira dedicada al Motor

L'avinguda Llibertat es va omplir de parades i stands d'establiments de la vila, que mostraven els seus productes. També s'hi van exhibir vehicles antics.

Durant tot el passat cap de setmana, l'avinguda Llibertat va acollir la 2a fira sectorial Mollet és Fira, que estava dedicada al món del motor. Malgrat la pluja que va fer acte de presència diumenge a la tarda, els participants han valorat molt positivament aquesta experiència per la gran afluència de visitants que va acollir la cita. El mecànic Armand Madrid, propietari del taller Autosport Mollet i d'Armand Classics, aquest últim especialitzat en la restauració de cotxes antics, valora la bona organització de l'esdeveniment: “No hem tingut cap problema per accedir amb el vehicle que exhibim i des de primera hora del dissabte hi ha hagut molt de moviment”. Madrid ha exposat un Cadillac El Dorado, un vehicle de l'any 72, de 8.200 cc, que gasta al voltant de 28 litres als 100 km/h. “En aquests moments, ja hem restaurat tota la tapiceria i carrosseria i ara estem treballant en la mecànica”, assenyala Madrid.

 

Per a Jordi Figueroa, propietari de l'establiment d'audio i complements per a cotxes JFC Car Audio, és el segon any que hi participa amb un stand: “Està anant perfecte i s'acosta molta gent, notem aquesta millora respecte l'any passat perquè ja portem dos anys de rodatge amb la botiga i això es nota”. En canvi, per a Jordi Pérez, impulsor de l'establiment Segway Green Tour, que organitza 'tours' a sobre d'aquests aparells per la vila i la zona de Gallecs, és la primera experiència a Mollet és Fira. “Hem instal·lat un circuit per a que els visitants puguin provar el Segway i, poc a poc, la gent s'està animant a pujar-hi” assenyala.

 

La pluja que va aigualir el final de festa de la fira, també va obligar a ajornar alguns actes, com ara el concert de la Banda de Ton Pare. Aquests tindran lloc el 28 i 29 de juny, en el marc de la nova cita de Mollet és Fira, dedicada al comerç de proximitat, i que es durà a terme al voltant del Parc de les Pruneres.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals