Ara Mollet-ERC informa que Mollet Impulsa sol·licita concurs voluntari de creditors

El grup municipal torna a mostrar el seu rebuig envers la sentència del Tribunal Suprem que obliga a indemnitzar els antics propietaris dels terrenys de La Vinyota “amb més de 25 milions d’euros”.

Ara Mollet-ERC informa a la ciutadania, a través d’un comunicat a la premsa, que l’empresa municipal Mollet Impulsa sol•licita un concurs de creditors i obre un termini de tres mesos per intentar arribar a un acord amb els antics propietaris dels terrenys de La Vinyota a través de mediació judicial.

 


A finals de febrer es feia pública la sentència on el Tribunal Suprem obligava a Mollet Impulsa a pagar un preu 10 vegades superior al preu just que es va estimar l’any 1995 per dedicar el sòl a equipaments públics i habitatge social. Ara, i després d’exhaurir el termini de negociació extrajudicial, Mollet Impulsa sol·licita un concurs de creditors. Tal com informen des d’Ara Mollet-ERC, “si no s’aconsegueix negociació, un jutge procedirà a liquidar l’empresa i, per tant, es perdran tots els seus actius”.

 


Mollet Impulsa té avui propietats al polígon La Farinera, a La Vinyota, a Can Prat, al Calderí i l’edifici del Tabaran, entre altres. “Mollet, doncs, pot perdre propietats amb un alt valor que són clau de cara al seu futur desenvolupament. A part d’això, no sabem encara si només amb la pèrdua d’aquests terrenys i la liquidació de l’empresa es podrà assumir tot el deute pendent o si a més hi haurà repercussions en les finances municipals ja que l’Ajuntament de Mollet del Vallès és el soci únic de l’empresa Mollet Impulsa”.

Edicions locals