Arriba el V Open Catalunya de Billar Americà

El segon cap de setmana de juliol Mollet acollirà la cinquena edició del campionat, que enguany està dedicat al jugador molletà de billar Javi Barrero, que va morir fa uns mesos.

Els dies 11, 12 i 13 de juliol el billar serà el protagonista de la nostra ciutat amb la celebració del V Open Catalunya de Billar Americà, organitzat per l’Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA). “El nostre Open és un punt de trobada en l'agenda dels millors jugadors de billar americà de Catalunya i de casa nostra”, expliquen els organitzadors.  Des dels seus inicis fins a l’actualitat la competició s’ha anat consolidant adquirint a participants d’arreu de l’Estat. El nombre de persones que participa a l’Open cada vegada és també més ampli. L’edició passada va comptar amb un total de 121 participants i el límit en billar està en 128.

 


La competició compta amb dues categories: la Popular, destinada als jugadors de la Lliga Molletana de Segona Divisió o nivell similar de Mollet; i la Catalunya, amb participants de més nivell. Les normes són de Bola 8 Internacional i els participants s’encabeixen en quadrants de 32 jugadors amb el sistema de Doble KO Europeu.
L’edició d’aquest any porta com a subtítol ‘Memorial Javi Barrero’, ja que està dedicada a aquest jove jugador de billar molletà que va morir fa uns mesos a causa d’una malaltia.

Edicions locals