Dental Vallès compleix 16 anys

Rambla Pompeu Fabra, 43 – Tel. 93 579 32 61

La clínica Dental Vallès celebra el seu 16è aniversari després de la seva obertura el 1998 a la nostra ciutat. Des d’aleshores la parella de propietaris, Lídia Romero i Josep Carmona, han anat expandint el seu negoci arribant a d’altres poblacions com Sant Cugat, Alcoi, Esparraguera i Barcelona. “Vam detectar la falta de clíniques de qualitat a preus assequibles en alguns mercats i vam decidir cobrir aquesta necessitat”, expliquen els propietaris. Ara, també han ampliat la clínica de la nostra ciutat, passant de 3 sales, en el seus inicis, a 12 sales, en l’actualitat.

 


La clau del seu èxit es basa en utilitzar la tecnologia més innovadora però al millor preu, tot oferint el màxim confort per al client. Disposen de laboratori propi a Cornellà i, en no existir els intermediaris, poden ajustar al màxim les seves tarifes i minimitzar el temps d’espera del pacient. Entre la plantilla de professionals de la clínica es poden trobar especialistes en implants dentals, ortodòncies, estètica dental, periodòncia i endodòncia.

 


Com a regal d’aniversari Dental Vallès regalarà un kit amb raspall de dents, tant per a adults com per a nens, a totes aquelles persones que realitzin una consulta.

Edicions locals