Dos concerts per celebrar el Dia Internacional de la Música

Divendres l’Escola Municipal de Música commemora el Dia Internacional de la Música (21 de juny) amb dos concerts de diversos estils.

El proper dissabte se celebra el Dia Internacional de la Música i Mollet acollirà divendres dos concerts de la mà de l’Escola Municipal de Música. D’una banda, divendres a les 19h, hi ha una audició del grup d’alumnes avançats de l’Escola, al Centre Cultural de La Marineta. Aquesta actuació forma part de les audicions de final de curs de l’alumnat de l’Escola.

 

 

De l’altra, la Mollet Jazz Band de l’Escola Municipal de Música oferirà el darrer concert d’aquets curs dins el 7e Cicle de Música en Directe Divendres al Jardinet, que organitza el Casal Cultural. El concert serà a les 22h, al jardí dels avis (ronda Can Fàbregas, 3). La Mollet Jazz Band oferirà temes inèdits conjuntament amb el grup ASIMÈTRIC, format per alguns exalumnes de l’escola. Obrirà el concert el grup de saxos ARA VA DE SAX, integrat per alumnes de diferents escoles de la comarca i dirigits per Josep M. Aparicio.

 

Edicions locals