El CF Mollet UE ja compta amb cinc cares noves al primer equip

Els nous fitxatges ajudaran a reforçar la davantera i aporten molta polivalència, ja que molts d'ells estan avesats a jugar en diverses posicions.

La plantilla del primer equip del CF Mollet ja es va dibuixant, amb diverses incorporacions. La darrera es va produir fa uns dies, quan es va tancar el fitxatge del jugador de banda Antonio Parra, provinent de la Unificació Llefià. Parra destaca per la seva polivalència i el seu bon estat físic, que li permet jugar tant de lateral com d'interior o extrem a la banda. En les últimes setmanes també s'ha incorporat al club el davanter Carlos Vidal, que incorporarà més velocitat a l'atac molletà. A més, donarà més opcions d'atac, ja que també ha jugat com a mitjapunta i pot caure cap a una banda per convertir-se en extrem. El CF Mollet ja va fitxar anteriorment al davanter Brian Quijada, que ja havia militat al club l'any 2012.  

 

A hores d'ara, el CF Mollet UE ja ha incorporat a la primera plantilla cinc nous jugadors, el el defensa Jaume Serra, el mig Adrián Padilla, els davanters Brian Quijada i Carlos Vidal, i el jugador de banda Antonio Parra.

Edicions locals