Mútua Mollet canvia el nom comercial i amplia la seva cobertura

La Societat de Socors Mutus de Mollet va canviar el seu nom a Mútua Mollet el 2011 i ara torna a modificar-lo per Assistència Sanitària del Vallès, tot ampliant els centres d’atenció sanitària.

La mútua molletana canvia el seu nom i amplia el seu radi d’actuació tot establint concertacions amb nous centres sanitaris. Així, l’Assistència Sanitària del Vallès (nom actual de la Societat de Socors Mutus de Mollet) a més d’oferir serveis a l’Institut Mèdic del Baix Vallès, ha establert conveni amb l’Hospital General de Catalunya, l’Hospital Sagrat Cor i diferents centres mèdics del Vallès. Tal com explica en Miguel Izquierdo, tresorer de la mútua, l’objectiu d’aquesta expansió és “buscar la comoditat dels socis tot apropant el servei amb nous centres d’atenció on poder-se dirigir”.

 


Amb aquesta ampliació també han incorporat un nou servei a la dependència on la mútua ofereix 14 hores d’assistència gratuïtes després de cada hospitalització. “El mutualista pot demanar assistència a la llar o que li portin els nens a l’escola”, explica Torrent.

 


Els socis de la mútua gaudeixen de totes les especialitats mèdiques en diversos centres sanitaris i el 90% de les proves estan cobertes per la mútua. “Si el soci ha de realitzar-se alguna prova que no està inclosa a la pòlissa rep un descompte especial”, explica Marta Torrent, membre de la junta. També, els socis disposen del servei 24 hores a tota Catalunya, on un metge o infermera, segons les necessitats, atén telefònicament al pacient i, si és necessari, realitza una visita a casa seva entre 1 i 3 hores. Un altre servei de l’Assistència Sanitària del Vallès, molt interessant ara que arriben les vacances, és la cobertura d’assistència en viatges a qualsevol lloc del món.

 


L’Assistència Sanitària del Vallès és una entitat sense ànim de lucre i de prevenció social, és a dir, “donem servei a tothom, sense tenir en compte l’edat de la persona que vol contractar la pòlissa i sense tenir en compte si existeixen malalties prèvies”, explica Torrent.

Edicions locals