Mollet estalvia energia

Del 23 al 27 de juny se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i la nostra ciutat organitza activitats, a més de donar a conèixer els estalvis energètics durant els darrers anys.

Aquesta setmana s’ha celebrat la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i Mollet va acollir dimecres la Parada Verda, on es va fer difusió de bones pràctiques d’estalvi energètic, i dijous l’inflable ‘Saltem amb Energia!’. Aquest inflable recreava una casa molt ineficient des del punt de vista energètic on els infants, tot saltant, l’anaven convertint en una llar que fa bon ús de l’energia.

 


Tal com expliquen des del Consistori, “dos dels principals reptes de l’Ajuntament són reduir el consum d’energia i aprofitar millor la que utilitzem. En aquest sentit, el 2012 es va redactar el Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica Municipal amb l’objectiu de reduir i/o fer més eficient el consum energètic de les instal·lacions municipals (equipaments, escoles, enllumenat). Des de llavors, s’han anat posant en marxa diverses accions que han aconseguit un estalvi del 12,5% en el consum anual de l’electricitat i una reducció del 12,35% en el cost anual. Això significa un estalvi superior als 160.000 €, malgrat l’increment desproporcionat de les tarifes elèctriques.

Edicions locals