S’encenen les fonts de la ciutat

Les fonts de la rambla Balmes, les fonts del Parc dels Colors i la font del Parc de les Pruneres estaran en funcionament des del mes de juliol fins al 15 de setembre.

Dimarts 1 de juliol es posaran en funcionament les fonts de la Rambla Balmes a partir de les 17h i fins les 19h. Les fonts es mantindran enceses fins el 15 de setembre tots els dies de la setmana d’11h a 13h i de 17h a 19h, excepte els dimarts. A causa del mercat setmanal les fonts només estaran en funcionament en horari de tarda.

 


També dimarts es posen en marxa les fonts del Parc dels Colors, que estaran en funcionament tots els dies de la setmana, de 12h a 13h i de 17h a 19h, fins dilluns 15 de setembre.

 


La font del Parc de les Pruneres s’engegarà els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 19h a 22h. El diumenge la font també estarà encesa durant el matí, d’11.30h a 13h i el dissabte i el dilluns de Festa Major la font adquirirà l’horari dels diumenges. També es posaran en funcionament els llums de la font, però només fins el diumenge 31 d’agost. Les llums estaran obertes tots els dies de 21.30h a 24h.

Edicions locals