Myo Vallès, muntatges, obres i manteniment

c. Besós – Nau 5 Polígon Industrial Mollet (Parets) – Tel. 93 187 45 71

Des de novembre de l’any passat s’ha instal·lat a Parets l’empresa Myo Vallès, dedicada al sector del muntatge, les obres i els manteniment, tant de llars, com d’empreses, de centres comercials, botigues i emplaçaments públics. Els propietaris de l’empresa disposen de més de 20 anys d’experiència en el sector i treballen moltes branques del sector.

 


A Myo Vallès realitzen estructures metàl•liques, muntatges de façanes i cobertes, serralleria de ferro i inoxidable, tancats metàl·lics, portes manuals i automàtiques, fusteria d’alumini, mobiliari urbà i senyalística, treballs de paleta, reformes, fontaneria, pintura i circuits elèctrics. La seva gran cartellera de serveis permet cobrir totes les demandes del client en el sentit més ampli.

 


A més, cal tenir en compte que Myo Vallès és una empresa especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu les 24 hores del dia els 365 dies a l’any. A Myo Vallès solucionaran els teus problemes immediatament.
Myo Vallès no deixa d’innovar i créixer i actualment està creant un departament informàtic per poder ampliar la seva cobertura de servei tècnic, així com realitzar vendes online. Truca’ls o visita’ls sense compromís.

Edicions locals