Gran èxit a la darrera fira dedicada al Comerç i la Qualitat de Vida

Aquest cap de setmana, Mollet ha acollit la darrera de les fires sectorials de Mollet és Fira, dedicada al comerç i a la qualitat de vida (benestar, salut, bellesa, oci, lleure, etc). La fira ha estat un èxit, tant pel que fa a les vendes, com al gran vol

El parc de les Pruneres i la rambla de Balmes han viscut un cap de setmana multitudinari amb Mollet és Fira Comerç i Qualitat de Vida, que també s’ha estès a carrers dels voltants, com Anselm Clavé i Barcelona. Aquesta fira ha comptat amb un total de 153 expositors, un 30% més que en la primera edició l’any passat. Per tant, es consolida el comerç que va participar a la primera edició i s’amplia substancialment el nombre de nous comerços.

 

 

Les primeres valoracions dels participants són molt positives, tant pel que fa al nivell de visitants com a les vendes assolides, ja que Mollet és Fira és un model firal de venda directa.

 

 

A més, la fira ha mostrat que el comerç de la ciutat és molt actiu, ja que en gran mesura ha participat a la fira, al programa d’activitats paral•leles o a les diferents campanyes i sortejos que durant tot el mes s’han desenvolupat als 200 establiments de la ciutat adherits.

 

 

Pel que fa al sector de la restauració, els restaurants participants es mostren satisfets del Menú Mollet és Fira, que han ofert tots els migdies de fira.

 

 

Finalment, també es valora molt positivament el grau d’implicació del teixit comercial en la fira per mitjà del patrocini o esponsorització, tant de premis (Bon Preu, Pedraza Audio Car i Ibis) com d’activitats (vermut Martini).

 

 

 

Edicions locals