Alberto Villagrasa destaca la bona feina que estan fent els regidors a la comarca treballant pels problemes reals dels seus municipis

“Cal reforçar i explicar la acció del Govern de l’Estat. Malgrat les dificultats, el projecte per 4 anys amb que el Partit Popular es va presentar a les eleccions, s’està complint com ho demostra aquesta reforma fiscal de baixada d’impostos”.

Alberto Villagrasa, president provincial del Partit Popular a Barcelona, va participar aquest dissabte a l’aplec comarcal que el Partit va celebrar a la comarca del Vallés Oriental. Durant l’acte, el president provincial, acompanyat per la presidenta comarcal i regidora de Mollet, Susana Calvo, va destacar que la comarca es fonamental per que el Partit Popular obtingui un bon resultat en la província a les properes eleccions municipals.

 

 

Alberto Villagrasa  va agrair als regidors i càrrecs local l’esforç i “el recolzament durant la passada campanya, així com a totes les persones que ens van donar la seva confiança”, però ha avisat que “hem de treballar per recuperar la d’aquells votants nostres que aquest cop es van quedar a casa”.

 


Vilagrasa que ha destacat la bona feina que esta fent el Partit a la comarca treballant pels problemes reals dels municipis va dir que “malgrat que el resultat de les eleccions europees no es extrapolable a altres comicis, hem d’admetre que hi ha hagut un descens, produït fonamentalment per les dificultats de mobilització de vot, per tant els resultats ens han de servir per reflexionar i intensificar l’esforç per  tal d’apropar-nos més a la ciutadania i explicar amb més claredat tot el que està fent el Partit Popular”. Per tant Villagrasa considera que “ara cal d’una banda, reforçar i explicar la acció del Govern de l’Estat, des de les mesures anticorrupció, les reformes per generar activitat econòmica i crear llocs de treball..., i d’altre banda, fer un gran esforç per part de les estructures del partit de cara a les properes eleccions municipals”.

 


El president provincial considera que “hem de prendre nota del missatge enviat pels nostres votants que s’han quedat a casa. Tenim el repte de recuperar-los i fer que el nostre missatge arribi millor. Han estat dos anys i mig de legislatura molt durs, amb molt sacrificis, i sabem que part del desencant dels nostres votants ve en part per aquestes mesures preses per fer front a la greu crisi econòmica i d’altre banda també a la preocupació que s’està vivint per tot el procés soberanista”.

 


En aquest sentit Alberto Villagrasa ha assegurat que “les millores que s’estan aconseguint econòmicament encara han d’arribar a l’economia familiar, a la vida diària, però arribaran”. En aquest punt va parlar de la nova reforma fiscal que farà que “a partir del proper gener tots els ciutadans tindran mes diners en les seves butxaques”. Tanmateix va dir que tots sortiran beneficiats però especialment les rendes mitjanes i baixes.

 


Respecte al procés independentista recordar a tots aquells que estan preocupats  i que volen que es posi fi ja a aquesta bogeria que “el Partit Popular ha actuat amb fermesa i ho continuarà fent, però les accions de govern requereixen els seus temps i no s’han d’anticipar respostes. Els catalans poden tenir la seguretat que el president Mariano Rajoy no permetrà que es produeixi un referendem il•legal”.

 


Per Villagrasa es important “defensar amb fermesa les idees i ser coherents”. En aquest sentit s’ha referit al PSC “que s’ha enfonsat a Catalunya degut a no tenir una alternativa clara i creïble i haver estat permanentment a l’ambigüitat en el tema de la independència.  Amb relació a CIU el president provincial ha dit que “aquest partit pot fer les lectures que vulgui però una cosa es clara li ha fet la campanya a ERC perdent hegemonia en Catalunya i amb la seva obsessió pel procés separatista portarà a ERC a governar, als mateixos que van arruïnar a Catalunya amb el tripartit.” Alberto Villagrasa ha afegit que “els independentistes no son tants però fan molt soroll, i en aquestes eleccions ja han arribat al seu sostre”.

 


També el president ha recordat que dels diputats aconseguits per C’s la major part ve dels vots aconseguits fora de Catalunya i ha recordat que aquest grup està ara al parlament europeu al mateix grup parlamentari que CIU que son els que volen trencar Espanya.

 


Finalment Villagrasa ha puntualitzat que “malgrat totes aquestes circumstàncies els primers objectius de les eleccions europees es van complir: el PP va guanyar a Espanya i a Europa i també s’està complint, malgrat les dificultats, el projecte per 4 anys amb que el Partit Popular es va presentar a les eleccions, com ho demostra aquesta reformaque permetrà la baixada d’impostos”.  

 

 

 

 

 

PP de Mollet

Edicions locals