Més de 200 alumnes molletans han participat al programa educatiu ‘Viu el Besòs’

Durant el curs 2013-14 un total de 4.905 alumnes han participat al programa d’educació ambiental ‘Viu el Besòs, 200 dels quals són de la nostra ciutat.

Enguany, més de 200 alumnes molletans han participat al programa ‘Viu el Besòs’ impulsat pel Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs. L’objectiu d’aquesta activitat és divulgar la situació ambiental dels rius de la conca del Besòs, les actuacions desenvolupades per resoldre els problemes que l’afecten i concienciar l’alumant per per promoure hàbits i actituds de respecte vers els rius en particular i, per extensió, vers el medi natural. ‘Viu el Besòs’ està adreçat principalment a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, d’Educació Primària, l’Educació Secundària Obligatòria i a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, així com d’altres centres educatius específics.

 

A Mollet, més de 200 alumnes han pres part d’aquest projecte d’educació ambiental, com l’Escola Sant Gervasi, que va participar amb l’activitat ‘Vida d’un riu’,  l’Escola Sant Jordi, amb l’activitat ‘Bèsties i bestioles d’un riu’ i el col·legi Lestonnac, amb ‘De la depuradora al riu’. Aquestes tres activitats, han estat les escollides a Mollet, d’entre les 7 possibles que es van oferir. Les altres activitats porten per títol ‘Coneguem la depuradora’, ‘Com tenir cura dels rius’, ‘El riu a l’escola’ i ‘El joc de l’Aiguòmetre’.

 


Viu el Besòs va néixer al curs 1995-1996. Des d’aleshores, han passat per aquest projecte uns 87.000 alumnes de diferents municipis de la Conca del Besòs.

Edicions locals