L'Associació de Col·leccionistes acomiada el curs fins al setembre

La rambla Fiveller va acollir l'últim Mercadet de Col·leccionistes fins al setembre. El bon temps va ajudar a la presència de nombrosos visitants.

L'Associació de Col·leccionistes va organitzar aquest passat diumenge al matí l'últim Mercadet de Col·leccionistes d'aquest curs a la rambla Fiveller. Les seves 32 parades s'acomiadaven d'aquesta manera fins al setembre, quan tornaran a sortir al carrer un cop al mes. “La jornada va anar molt bé i tots els paradistes estaven molt contents”, explica Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'entitat. El dia assolellat i el fet que les grans superfícies estiguessin obertes diumenge va provocar que hi hagués menys visitants dels habituals, però Cabarrocas se sent satisfeta per l'afluència de públic. “Els col·leccionistes ens van ser fidels i van venir per aconseguir els objectes que volien i per acomiadar la temporada, ja que fins d'aquí a dos mesos no ens tornarem a veure”, indica.

 

De fet, l'Associació de Col·leccionistes estarà present durant la Festa Major, amb el seu tradicional Mercat del Paper, el Paperet, on només es podran trobar objectes d'aquest material, com ara postals, fotos antigues, dibuixos i quadres... Aquell mateix dia, a la tarda, oferirà un taller de paper per als més menuts. Al setembre, l'entitat tornarà amb forces. El dia 6 viatjarà fins a Monzón, per assistir a la Fira de Col·leccionistes de la localitat, una de les més importants d'Espanya. I el dia 7 tornarà als carrers de Mollet amb una nova edició del Mercadet.

Edicions locals