El millor billar americà es juga al Mercat Vell

Aquest cap de setmana es disputa el 5è Open Catalunya de Billar Americà, la competició organitzada per l'entitat Amoba que aconsegueix reunir jugadors de tot l'Estat.

Divendres, dissabte i diumenge el Mercat Vell serà l'escenari del 5è Open Catalunya de Billar Americà, que organitza l’Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA), una competició que ha anat creixent any rere any. Ja l'any passat quasi es van esgotar les places per disputar l'Open, i cada cop més es desplacen jugadors de tot Catalunya i la resta d'Espanya per participar-hi. L'Open es juga en la modalitat de Bola 8 Internacional i en el sistema del Doble KO Europeu. L'Open Catalunya comptarà amb dues categories: la Popular i la Catalunya. La primera està reservada a jugadors de la Segona Divisió de la Lliga Molletana Inter-locals, o a un nivell similar. La categoria Catalunya està oberta a tothom i comptarà amb jugadors de molt nivell d'arreu del territori.

 

L'edició d'enguany estarà dedicada a Javi Barrero, jove jugador de billar de Mollet que va morir fa uns mesos a causa d'una malaltia.

Edicions locals