El molletà Víctor Estrada estrena nou disc

El compositor ha llençat el seu tercer disc 'International Space Music', dedicat als pioners de la música electrònica i a la ciència ficció.

El compositor molletà Víctor Estrada ha llençat el seu tercer treball discogràfic en solitari 'International Space Music', un disc dedicat als pioners de la música electrònica i al gènere de la ciència-ficció. Es tracta d'una obra conceptual amb extenses 'suites' que fusionen diverses estètiques musicals. En aquest sentit, Estrada continua la seva recerca musical que ja va iniciar en els seus anteriors treballs 'Lo divino en lo grosero' i 'Continuo despertar'. Per a aquesta diversa sonoritat, Víctor Estrada s'ha envoltat de diferents cantants i ha utilitzat nombrosos instruments, com ara el Theremín, un dels primers instruments musicals electrònics inventat l'any 1919.

 

Estrada ha volgut experimentar en aquest nou disc, com ho demostra la utilització del Theremín, i ha cantat en diversos idiomes, com ara el rus, l'anglès, el quetxua, el xinès, el francès i el castellà. El tema 'International Space Station V' està cantat íntegrament en català. Estrada s'ha envoltat també de nombrosos molletans per dur a terme la gravació del volum. Marc Xicola ha estat l'encarregat del disseny gràfic del disc. L'actor Sebastià Pi i l'stripper Sara One apareixen als seus vídeoclips, que han estat gravats pel reconegut director de cine fantàstic Dani Moreno (Olesa de Montserrat, 1980). I entre els músics que hi han intervingut es troben els molletans Tania Ablameika, Adela Milà, Mark Tòner, Mar Álvarez i Sebastià Pi.

Edicions locals