Col·laboració d’EMFO amb la gent gran

Una quinzena de participants del programa ‘Joves per l’Ocupació’ visitaran la residència La Immaculada en el marc de la formació professionalitzadora que estan cursant en l’itinerari de perruqueria i estètica.

Així, els joves posaran en pràctica les tècniques de cures estètiques que han après durant el curs, alhora que els residents podran beneficiar-se dels tractaments d’ungles, celles, maquillatge i massatge. Aquesta col·laboració ja s’ha dut a terme en anys anteriors, sempre amb una valoració molt positiva per part dels alumnes i de la Residència.

 

Des del mes d’abril, els alumnes s’estan formant a través de l’EMFO (Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació) per poder treballar com a auxiliars en centres de bellesa i tractament de la imatge, o en centres de perruqueria i/o estètica. En aquesta formació, de 350 hores de durada, es treballen aspectes d’higiene, cures estètiques d’ungles, depilació i decoloració, maquillatge i massatge, aplicació de tints i muntatge i inici de pentinats, a banda de tècniques d’atenció al client.

 


El pròxim 28 de juliol, els joves acabaran aquests mòduls de formació professionalitzadora i està previst que iniciïn les pràctiques en empresa entre juliol i setembre. En aquest sentit, les empreses interessades en acollir alumnes amb aquests o altres perfils, poden posar-se en contacte amb EMFO (tel. 93 570 51 60, [email protected], c. Riera número 7, 1a planta).

 


Paral•lelament, els joves que no tenen el Certificat en Estudis Secundaris, estan estudiant per treure-se’l a través de l’Institut Obert de Catalunya o l’Escola d’Adults, ja que aquest és un dels objectius d’aquest programa. Durant tot el procés, els participants compten amb el suport i la tutorització de l’equip d’EMFO.

 


 
El programa Joves per l’Ocupació s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 25 anys i està  subvencionat  pel  SOC,  el  Ministeri  d’Ocupació  i  Seguretat  Social  i  el  Fons  Social Europeu

 

Edicions locals