Fachadas Vallés, rehabilitació integral d’edificis

c. Gaietà Vincia, 15 (cantonada c. Granada) – Tel. 93 570 84 45 i 651 75 58 72

Fachadas Vallés és una nova empresa instal·lada recentment a la nostra ciutat que disposa de més de 20 anys d’experiència en el sector de la rehabilitació i el manteniment d’edificis. “El nostre principal objectiu és satisfer les demandes dels clients, tot incorporant sistemes de treball que assegurin la qualitat de les nostres obres”, explica en Mario, el propietari de l’empresa.

 


A Fachades Vallés realitzen tot tipus de treballs com rehabilitació, restauració, consolidació i neteja de façanes i patis de llums; reformes de vestíbuls, escales, locals i pisos; impermeabilització de cobertes; instal·lació de col·lectors, baixants de PVC, muntatges d’aigua. També, a Fachades Vallés instal·len claraboies i sortides de fums; restauren elements arquitectònics, fan aïllaments tèrmics i acústics, així com septes pluvials. Un altre dels serveis que s’ofereixen a Fachades Vallés és el tractament de patologies estructurals dels edificis, com aluminosis i carbonatacions.

 


A Fachasdas Vallés utilitzen sempre materials de primera qualitat reconeguts al mercat i ofereixen diferents formes de pagament a convenir amb el client. A més, elaboren pressuposts gratuïtament i sense compromís i tots els seus treballs tenen garantia de 5 a 10 anys.

Edicions locals