“La reforma fiscal té un caire social”

El diputat del PP, Daniel Serrano, parla de la reforma fiscal a la nostra ciutat.

Dimecres el PP de Mollet organitzava una xerrada al Centre Cultural La Marineta amb la presència del diputat al Congrés Daniel Serrano. Durant l’acte, Serrano va explicar als assistents els beneficis d’aquesta reforma tot destacant el seu “alt contingut social, ja que beneficia als més desfavorits”.  Segons explica Serrano, a banda de a les famílies, “la baixada d’impostos beneficiarà, fonamentalment a les rendes mitjanes i baixes”.

 


La petita i mitjana empresa, segons explica el diputat del PP, també en sortiran beneficiades “amb la rebaixa de l’Impost de Societats”. Els autònoms també adquireixen un paper important i, per tant, “el govern central vol alleujar la seva capacitat econòmica immediatament. Així, aquells que facturen menys de 12.000 euros només retindran un 15%, quan fins ara era un 21%.  Segons Serrano les gran empreses es queden igual que fins ara. L’IVA també es mantindrà com fins ara i, “tot i que es tracta d’un avantprojecte i poden haver-hi modificacions, mai seran en un sentit perjudicial pel ciutadà”, conclou Serrano.

 


Segons el diputat “ara és el moment ideal per complir amb el programa electoral del PP ja que portem 11 mesos creant treball i es dóna la circumstància de poder baixar els impostos”. També, assegura que amb aquesta reducció l’estat no deixarà d’ingressar diners sinó que també en sortirà beneficiat. “Aquesta reforma fiscal incrementarà l’activitat econòmica i si hi ha més gent contribuint més recaudarà l’Estat”.

 


També, assegurava que la baixada d’impostos no és cap estratègia electoralista. “El govern central sempre ha tingut aquesta intenció però no ha pogut fer-ho abans “ explica Serrano. La portaveu del PP de Mollet, Susana Calvo, afegia que “l’important és que arribi i no ens hem de fixar en què falta un any per les eleccions municipals”.

 


Al final de la xerrada els assistents van poder realitzar preguntes al diputat, que va resoldre els dubtes dels molletans.

Edicions locals