L'Open Catalunya de Billar Americà aplega més de 100 jugadors

Nacho Smith, de Palau, s'endú la 5a edició del campionat. En la categoria popular, el guanyador ha estat Txus Morillas, de Montcada, al superar al molletà Ridouan El Bachiri.

El 5è Open Catalunya de Billar Americà de Mollet s'ha quedat enguany a les portes d'igualar el nombre de participants de l'edició passada. En total, durant aquest cap de setmana, han passat 106 jugadors pel Mercat Vell, demostrant un gran nivell, superior al d'anys anteriors. El torneig se l'ha endut Nacho Smith, de Palau, que ha superat 6-5 en la final a Javi López, provinent de Barcelona. Smith és campió d'Espanya de la WNA, Tour d'Espanya i Masterpool d'Espanya. Javi Esteban, de Barcelona, ha quedat en 3a posició. El primer molletà de la classificació ha estat Marc Pi, campió del primer Open de Mollet, que ha quedat en 7a plaça.

 

En la categoria Popular, reservada als jugadors de la Lliga Molletana de Segona o d'un nivell similar, s'ha imposat Txus Morillas, de Montcada, que ha vençut en la final al molletà Ridouan El Bachiri per 6-5. Rafa Redón, també molletà, ha quedat en tercera posició.

 

L'Open Catalunya de Billar Americà de Mollet s'ha anat afiançant any rere any, com ho demostra el fet que enguany hi hagin participat billaristes d'arreu de Catalunya. Ha reunit jugadors de Girona, Tarragona, Barcelona, Mataró, Sant Celoni, Caldes de Montbui, Vilafranca del Penedès, Valls, i fins i tot hi havia un representant de La Unión (Múrcia). Aquesta cinquena edició estava dedicada a Javi Barrero, billarista molletà que va morir el passat mes de febrer després d'una llarga malaltia.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals