Reggae per al centenari del CF Mollet

El grup molletà The Murphies és l'encarregat de composar la música i lletra de l'himne per celebrar els 100 anys del club.

La banda molletana The Murphies serà l'encarregada de composar l’himne del centenari del CF Mollet UE. La nova cançó oficial del club tindrà una lletra i una melodia nova, que comptarà amb el característic estil ska i reggae dels molletans. El nou himne s'estrenarà a l'octubre durant la presentació del futbol base del club. “Ara mateix estem fent un treball intens sobre la història del club, però també tenim vivències pròpies perquè des de petit jo o en Xavi Martínez hem respirat el CF Mollet UE”, explica David Puigdomènech, un dels membres de The Murphies. Per la seva part, un altre membre del grup, Ferran Puig, destaca que l’himne “ha de poder enganxar a la gent, hem de fer un himne que la gent se’l faci seu”.   

 

Per la seva banda, des de l'entitat, es valora molt positivament que el nou himne sigui escrit per una banda molletana. “Des del primer moment hi ha hagut una bona sintonia entre el CF Mollet i els The Murphies per tirar endavant aquest projecte. Estem contents que el pugui fer una banda molletana que destaca per fer cançons mogudes i plenes de vida”, explica el president del CF Mollet UE, Feliu Tura.

 

The Murphies es va crear als anys noranta i està format per Daniel González (veu), Pep Santiago (teclats), Agustí Ciurans (bateria), Xavi Martínez (baix), Franc Gil (guitarra), Adrià Martí (trompeta), Ferran Puig Bosch (trombó i cors) i David Puigdomènech (saxo tenor i cors). L’any 1997 van editar el seu primer treball 'Banana Man'. Després d'un descans, al 2012, van tornar per Festa Major i l’any 2013 van publicar el seu nou treball: 'Port Paradise'.

Edicions locals