Festa del bàsquet al pavelló Plana Lledó

El recinte acollia divendres passat la jornada de clausura del 2n TecniCampus Nuevo Basket, en el qual hi han participat 140 jugadors i jugadores de Mollet i de la comarca.

Divendres passat a la tarda el pavelló Plana Lledó i els seus entorns van ser una festa del bàsquet. El 2n TecniCampus Nuevo Bàsquet, organitzat pel Club Bàsquet Mollet, celebrava la seva jornada de clausura. El plat fort de la cita va ser el torneig de 4 x 4 que van disputar els participants del campus. El guanyador va ser l'equip format per Gerard Mora, Victor Liébana, Judith Maynou, Cesc Sánchez i Aida Iniesta. La 'Fan Zone' instal·lada a l'exterior del pavelló i un sopar popular van posar la cirereta a la jornada.

 

Durant les dues setmanes que s'ha realitzat el campus, hi han participat fins a 140 jugadors i jugadores tant del CB Mollet com d'altres equips de la comarca. Els joves han pogut treballar aspectes tècnics i tàctics que, de vegades, no es poden abordar extensament durant la temporada. Un de les grans objectius assolits enguany pel TecniCampus és el gran ressò que ha obtingut a les xarxes socials. El nou canal Nuevobasket de Youtube, amb un centenar de vídeos, ha arribat quasi a les 3.700 visualitzacions. Aquest èxit ha anat acompanyat de l'anunci de la celebració del 3r TecniCampus Nuevo Basket l'any vinent entre els dies 29 de juny i 10 de juliol.

Edicions locals