“La reactivació econòmica i la cohesió social són els nostres principals eixos de treball”

El PSC ha assolit el 80% del Pla d’Actuació de Mandat (PAM) i, liderats per Josep Monràs, treballa en projectes de futur per reactivar l’activitat econòmica i reduir l’atur a la nostra ciutat.

Els socialistes molletans feien valoració de les actuacions realitzades durant el finalitzat curs polític amb unes conclusions “molt positives”, tot i criticar la “nul·la col·laboració per part de l’oposició, que no ha recolzat moltes de les nostres propostes per reactivar l’activitat econòmica. Sembla que portin tres anys preparant les eleccions” deia clarament el portaveu del PSC de Mollet, Josep Garzón.

 


La regidora socialista, Mireia Dionisio destacava que el principal eix de treball de les actuacions socialistes ha estat la generació d’ocupació i la reactivació econòmica de la nostra ciutat, tot recordant la davallada d’aturats durant l’últim any i les modificacions en el planejament urbanístic per tal d’ampliar el tipus d’obres, els usos i instaurar noves activitats econòmiques. En aquest sentit, feia esment a La Vinyota amb la nova residència, supermercat i taller mecànic, i a La Farinera, “on properament podrem tenir nova activitat econòmica gràcies a considerar La Farinera com a trama urbana consolidada per part del govern,  ja que alguns grups de l’oposició van votar en contra”, explicava Dionisio.

 


Dionisio també destacava la feina feta als barris amb la reurbanització de l’entorn de l’Hospital Sociosanitari, la supressió de barreres arquitectòniques al carrer Vínzia, la millora del carrer Ferrocarril, la peatonalització del carrer Francesc Macià i la millora de l’entrada a l’avinguda Burgos.

 


“El nostre principal projecte de futur és continuar millorant la situació econòmica de la ciutat” explicava Garzón i “treballem per la implantació de noves activitats a La Farinera, a la zona de La Vinyota, a Can Magarona i a Can Prat”. Garzón ha manifestat que la cohesió social també és un deis eixos de treball dels socialistes, tot recordant que “l’Ajuntament ha solucionat problemes d’habitatge i de subministraments bàsics, ha proporcionat àpats als infants més desfavorits durant l’estiu, ha salvat el tancament del Casal Sant Jordi i ha arribat a un acord amb la comunitat islàmica Al-Huda per trobar un espai on fer les pregàries adequat per a tothom”.

 


Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de Gallecs i els socialistes han volgut recordar que “Mollet no es ven ni un centímetre de Gallecs”.

Edicions locals