Tot a punt per començar la festa gran de la ciutat

Dimarts es presentava el programa de la Festa Major d’enguany, amb Anna Simon com a pregonera, Montserrat Tura com a morada i torrada d’honor i amb Albert Sanjuan, el jove dissenyador del cartell d’aquesta edició.

Del 15 al 19 d’agost se celebra oficialment la Festa Major d’estiu  amb prop d’un centenar d’activitats, la participació de 25 entitats i l’aniversari dels 20 anys d’existència de les colles de Morats i Torrats. Com és habitual les colles iniciaran uns dies abans la festa per anar escalfant motors i dimarts 12 es donarà el tret de sortida amb el Torneig de Pàdel Torrat. La festa acabarà just una setmana després amb el ball del fanalet i el veredicte de la colla guanyadora. L’alcalde, Josep Monràs, ha agraït la gran feina de tota la gent que s’ha dedicat a les colles al llarg d’aquests anys ja que “han fet créixer la nostra Festa Major i ara la pot gaudir tot el poble”.

 


Enguany, la periodista Anna Simon serà l’encarregada del pregó, un persona que sempre ha fet propaganda de la seva condició de molletana a tots els programes i cadenes de televisió on ha treballat.

 


La imatge guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major 2014 és obra del dissenyador molletà Albert Sanjuan i es titula ‘Tothom de festa’, amb un dibuix que mostra la ciutat en plena Festa Major, on no hi falta cap detall dels elements més significatius, tant de la ciutat com de la Festa Major.  

 


Les colles també han desvetllat que Montserrat Turà serà la Morada i Torrada d’Honor “perquè les colles vam néixer i créixer amb ella”, explica la presidenta de la colla morada, Marta Vilardebò. També per recordar la trajectòria de les colles, després de la prova puntuable de La Garrinada, ““tindrà lloc una demostració de la Garrinada dels inicis, en clau d’humor i amb la voluntat de recordar els orígens de la competició”, explicava la cap dels Torrats, Deborah Plans.

Edicions locals