Flavià Llobet inaugura nova botiga

Rambla Fiveller, 5 – c. Berenguer III, 10-12 - Tel. 93 593 10 00

L’emblemàtica joiera que porta instal·lada 10 anys a la nostra ciutat, i més de 30 anys de trajectòria a d’altres territoris de Catalunya, obre una nova botiga a la nostra ciutat. Així, la joieria Flavià Llobet disposa de dos establiments a Mollet, un davant de l’altre.

 


Com sempre, a la botiga de Berenguer III es poden trobar tot tipus de productes relacionats amb el món de la joieria d’alta qualitat i a preus assequibles gràcies a la fabricació i importació de primera mà.

 


La nova botiga, la de la Rambla Fiveller, també disposa d’una gran quantitat de productes però d’un caire més juvenil. “Tenim gènere molt actual i molt portable”, explica el propietari de la botiga, el Sr. Flavià.  Divendres passat es va inaugurar aquest nou establiment amb un èxit immillorable. “La botiga estava a vessar de gent que va voler compartir amb nosaltres aquest dia. Volem donar les gràcies a tothom que hi va assistir i als que no van poder i durant aquests primers dies d’obertura ens visitaran”.

 


Recordeu, ara la joieria Flavià Llobet disposa de dos establiments a la nostra ciutat, un davant de l’altre i on es poden trobar des de les peces més clàssiques, sofisticades i úniques, fins als models més juvenils de la última temporada.

Edicions locals