Restaurant Eva, cuina casolana a la taula

Avinguda Gaudí, 62 – Tel. 93 593 21 16

El Restaurant Eva està instal·lat a la nostra ciutat des de fa més de 40 anys, passant per dues generacions de cuines que han conservat, des dels seus inicis, l’esperit de cuina tradicional, casolana, de qualitat i amb productes frescos.  Al Restaurant Eva podràs gaudir, a més de la gran varietats de plats a la carta que ofereixen, el menú del migdia i el menú dels divendres i dissabtes al vespre. A més, també els divendres i dissabtes podràs gaudir de la promoció especial de les pizzes artesanes a 4 euros.

 


Al Restaurant Eva podràs trobar des d’amanides exquisides com, per exemple, la d’espàrrecs verds amb pernil ibèric o la de formatge de cabra fos amb fruits secs, fins a les millors carns a la brasa com l’entrecot de vedella de Girona de 650 grams o la llonza de Girona. També, el restaurant ofereix una àmplia varietat de tapes, com per exemple  el bacallà a la crema amb espinacs,  i de torrades  a la brasa fetes a base de pa de coca.

 


El Restaurant Eva està obert de dilluns a dissabte des de les 7 del matí fins a les 11 del vespre i els diumenges des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.

Edicions locals