El CF Mollet tanca la plantilla del primer equip

El club ha fitxat a 12 nous jugadors, ha renovat a 8 futbolistes de la temporada passada i 4 juvenils pujaran al primer equip.

El primer equip del CF Mollet UE ja està perfilat per a la temporada vinent. Després d'un mes de juliol en el qual s'han materialitzat diversos fitxatges i la renovació d'una part de la plantilla d'aquest curs, l'equip comptarà amb 24 jugadors en total. S'han incorporat 12 jugadors nous en totes les línies del joc, s'han renovat a 8 futbolistes i 4 integrants del Juvenil A pujaran a la primera plantilla. De moment, el primer equip està tancat, tot i que no es descarten noves incorporacions o baixes durant el transcurs de la temporada.

 

Així doncs, la porteria del CF Mollet estarà defensada per Pol Flores i Juan Valenzuela. La defensa estarà composta per Iván Arroyo, Álex Ruiz, Carles Mur, Jaume Serra (provinent del Caldes de Montbui), Marc Reyes (Vilassar de Dalt) i Joan Matabosch (Juvenil A). Al centre del camp hi seran Cristian García, Adrián Padilla (Guineueta), Lluís Tejero (Horta), Antonio Parra (Unificació Llefià), Brian Quijada (Gramanet Milan), Edgar Salido (Rubí), Álex Paredes (Juvenil A), Arnau Blanco (juvenil A) i You Kamassokho (Juvenil A). I a la davantera, Hassen Nbili, Ángel Fernández, Marc Gallart (Sabadell B), Carlos Vidal (Horta), Mahamadou Bangoura (Vilassar de Mar), Dani Martínez (Ripollet) i Evans Ofosu (Unión Sport de Portugal).

Edicions locals