La paella solidària recapta més de 1.000 euros

Un centenar de persones es van aplegar a Can Mulà diumenge passat per recollir fons a favor d'un projecte d'alimentació infantil de Creu Roja.

Mollet és una ciutat solidària, i ho va tornar a demostrar diumenge passat en la Paella Solidària organitzada al parc de Can Mulà. Un centenar de persones hi van assistir amb l'objectiu de recaptar fons a favor d'un projecte de la Creu Roja per a la nutrició dels infants. L'acte estava organitzat per Araceli Muñoz i el cuiner Joan Oliver, amb la col·laboració de l'Assemblea Popular de Mollet. “Quan vam decidir fer un dinar solidari, vam contactar amb Marina Duñach, de l'Assemblea, que al seu torn ens va posar en contacte amb la Creu Roja”, explica Muñoz. La Paella Solidària havia recollit uns 1.300 euros aproximadament a l'hora del tancament d'aquesta revista, ja que els organitzadors havien obert un compte corrent on es podien fer donacions. “Per a la paella hem venut uns 100 tiquets, però hi ha hagut un gran nombre de donacions, com ara els alumnes de l'Escola Ricomà o amics que no van poder venir diumenge”, assenyala Araceli Muñoz. La recaptació final anirà íntegrament al projecte d'alimentació infantil de la Creu Roja.

 

Per a la Paella Solidària, els organitzadors han comptat amb la contribució altruista d'alguns paradistes del Mercat, que han aportat tots els productes per cuinar-la. Aquests són Forn i Pastisseria Prat, Llegums Pepita, Carniserria Altayó-Ripoll, Bodega Segalés, Fruites i Verdures Àngela, Polleries Maribel i Tomàs, i Cansaladeria Fabré.

Edicions locals