Concentració ‘Aturem la massacre a Gaza’

Dimarts, a les 19h, la Plataforma Aturem la Guerra de Mollet convocava una manifestació pacífica a la Plaça Prat de la Riba.

Unes 150 persones es concentraven dimarts a la plaça Prat de la Riba per mostrar el seu rebuig a la situació de Gaza. “Avui ens reunim per expressar el suport al poble palestí, no pas com a defensors dels palestins sinó com a defensors dels drets humans. També volem denunciar els crims d’Israel i la nostra indignació amb la indiferència i la neutralitat de la gran majoria de països del món, començant pel nostre”, explicava Marc Selva, membre de la Plataforma Aturem la Guerra. Així, Selva aprofitava per llançar un missatge al govern central i al govern de la Generalitat  dient que “el PP i CiU no només mantenen les complicitats amb Israel sinó que ni tant sols han condemnat aquestes accions i encara estan intensificant més aquestes relacions diplomàtiques i comercials”.

 


La concentració va passar per davant de la seu de CiU i va finalitzar davant del parc de Can Mulà ““en homenatge a les persones assassinades pels bombardeigs feixistes de la Guerra Civil a Mollet, una tragèdia que avui pateixen a Gaza”.

Edicions locals