L'ANC es manifestarà l'11 de setembre davant de l'Ajuntament Vell

Els regidors favorables a la consulta (CiU, ICV-EUiA i d’Ara Mollet-ERC) volen pujar al balcó aquell dia per comprometre's a portar el Dret a Decidir a un ple de l'Ajuntament, segons l’ANC de Mollet.

La secció molletana de l'Assemblea Nacional Catalana ha avançat aquest dimecres al migdia els actes que durà a terme en la pròxima Diada de Catalunya. A diferència de la resta de poblacions catalanes, l'ANC de Mollet no es manifestarà el matí de l'11 de setembre a davant de l'Ajuntament, sinó que ho farà en plena plaça Prat de la Riba, davant de l'Ajuntament Vell.

 

La concentració de l'ANC començarà a les 13.30h. En aquell moment, els regidors de l'Ajuntament de Mollet favorables a la consulta, és a dir dels partits polítics de CiU, ICV-EUiA i d’Ara Mollet-ERC, pujaran al balcó de l'antic Ajuntament, si el Consistori ho permet, per comprometre’s públicament a demanar la convocatòria d'un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia: el Dret a Decidir. Únicament amb els seus vots ja en tenen prou per aconseguir que el ple municipal debati sobre la consulta del 9 de novembre. Aquest gest simbòlic per part d'aquests regidors es convertirà en una realitat quan la nova Llei de Consultes catalana s'aprovi. Serà llavors quan duran a terme els tràmits pertinents per reclamar aquest ple.

 


Respecte a l'11 de setembre, després que els regidors de CiU, ICV-EUiA i d’Ara Mollet-ERC confirmin el seu compromís, els membres de l'ANC de Mollet i aquells que s'hagin inscrit al Casal Cultural, marxaran cap a Barcelona en els autocars que ha reservat l'entitat. La sortida dels autocars serà pels volts de les 14 hores. A les 17.14h, a la capital catalana, es realitzarà un nou acte reivindicatiu i cívic, amb una gran manifestació que dibuixarà una gran 'V' entre la Gran Via i la Diagonal. L’horari per a inscriure’s és de dilluns a divendres, de les 18h a les 20 h; o els dissabtes, d'11h a 13h. El cost és de 10 euros, per sufragar el viatge a Barcelona en autocar. L'ANC ha reservat, de moment, 9 autocars per a la Diada.

 


Aquells que desitgin anar-hi pel seu compte poden inscriure's a través del web de l’ANC (www.araeslhora.cat).

Edicions locals