Crida per Mollet es presenta formalment a la ciutadania

Després d’algunes trobades amb tots aquells ciutadans que han volgut formar-hi part, i després de redactar un manifest, Crida per Mollet es presentava dilluns a la ciutadania per donar a conèixer les seves intencions de cara a les properes eleccions munic

Dilluns el Casal Cultural acollia el primer acte oficial de Crida per Mollet, una organització recentment constituïda que pretén formar una candidatura d’esquerres per a les properes eleccions municipals. "Proposem una candidatura de ruptura, que trenqui amb les maneres de fer i que proporcioni un espai de confluència sociopolítica”, explica un dels portaveus, Jaume Noró. Així, Crida per Mollet es defineix com un conjunt de persones aplegades entorn un manifest amb l’objectiu de presentar una candidatura “plural, unitària i amb la màxima amplitud possible”.

 


Crida per Mollet està obert a tothom: “a persones cansades de la manera de fer actual, que militin o no en un partit i que estiguin disposades a posar per davant les coincidències i deixar de banda les diferències”, continuava Noró.

 


El manifest de Crida per Mollet es pot consultar al seu web (www.cridapermollet.cat) on també es poden fer les adhesions de suport. Amb l’objectiu de conèixer el perfil dels adherits, es demanen algunes dades personals, l’opinió sobre quines organitzacions polítiques haurien de donar suport a Crida per Mollet, la votació de l’usuari a les eleccions de 2011 i una definició personal sobre el concepte d’unitat.

 


Finalment Noró explicava que si Crida per Mollet engega i rep el suport ciutadà “serà una interpel·lació als partits polítics perquè hauran de decidir si en volen formar part o anar per lliure”.

Edicions locals