El Centre Dental Les Pruneres canvia d’ubicació

Avinguda Llibertat, 11 – Tel. 93 269 46 92

El Centre Dental Les Pruneres, que porta instal·lat a la nostra ciutat des de fa més de 5 anys, canvia la seva ubicació per traslladar-se del carrer Anselm Clavé a l’avinguda Llibertat. Aquesta nova ubicació permet disposar d'una clínica amb una ubicació més cèntrica,amb més espai i comoditats pels seus pacients ja que es troba en un baix (l'anterior clínica estava en un primer pis).

 

 

El Centre Dental Les Pruneres està a càrrec del Dr. Jaime de la Cruz, dentista avalat amb més de 15 anys d’experiència, propietari d'una altra clínica a Barcelona ciutat. El Dr. De la Cruz està en constant formació continuada per poder oferir a les seves clíniques les millors prestacions i totes les novetats del mercat.

 

 

El Centre Dental Les Pruneres ofereix tractaments de periodòncia, endodòncia,pròtesis dentals i implantología entre d'altres. La Dra Trueba és l'especialista en Ortodòncia.

 

 

El Centre Dental Les Pruneres destaca en implantologia ,disposant d'aparells d’última generació que permeten col·locar els implants i les dents en el mateix moment i no requereixen de cirugia.

Edicions locals