Activitats al Museu per Festa Major

El Museu Abelló fa jornada de portes obertes, visites guiades a la Casa del pintor, al Menhir, concerts i activitats infantils i per adults relacionades amb l’exposició ‘Cara a cara’.

El Museu Abelló celebra la Festa Major de la ciutat obrint les portes a la ciutadania per visitar el Museu, la Casa del Pintor i el Menhir. A més, dissabte i diumenge de Festa Major hi haurà dos concerts a la terrassa del museu i diumenge, també,  una activitat familiar i una activitat per adults. 

 

Així, el Museu Abelló estarà obert al públic i de manera gratuïta el dissabte 16 d’agost de 17h a 22h, per posteriorment acollir el concert a la terrassa d’Eulàlia Fantova i Ferran Pisà, que porta per títol ‘Mirando il cielo’ i que està format per cantates italianes del s.XVII acompanyades amb tiorba. Diumenge el Museu Abelló es podrà visitar d’11h a 14h i de 17h a 22h, quan s’iniciarà el segon concert a la terrassa del grup ‘JazzT’ablao’, que interpretarà cançons de jazz en clau flamenca. El preu per ambdós concerts és de 2 euros.

 


També diumenge el Museu Abelló acollirà, a les 11h, una activitat familiar on es visitarà l’exposició ‘Cara a cara’ i es realitzarà un taller de retrats i, a les 18h, una activitat pels adults on es farà una visita guiada a la mateixa exposició. Ambdues activitats són gratuïtes

 


Les visites a la Casa del Pintor es realitzaran dissabte i diumenge a les 19h. Cal fer inscripció prèvia al mateix museu, ja que l’aforament és limitat. L’activitat també és de franc.

 


Per últim, des de divendres 15 fins dimarts 19 d’agost, de 18h a 22h, hi haurà jornada de portes obertes al Menhir.

Edicions locals