Gaudiu de la Festa Major

Un any més, arriba el mes d’agost i amb ell la Festa Major del nostre municipi, que comptarà amb prop d’un centenar d’activitats per a totes les edats. Per la seva banda, les colles treballen intensament per a preparar les proves de la festa. Enguany, a més, és una edició molt especial per als Morats i els Torrats, ja que celebren el seu 20è aniversari. La nostra més sincera felicitació des de Mollet a mà a aquests joves que s’esforcen durant tot l’any per fer de la Festa Major una cita ineludible per a tots els molletans.

 


Tot i que oficialment la Festa Major se celebra del 15 al 19 d’agost, les Colles començaran les seves activitats dimarts. A Mollet, tothom hi té cabuda, des dels més petits de la casa, passant pels joves, pels adults i per les famílies i acabant per la gent gran. A més, en commemoració dels 20 anys d’existència de les Colles, dilluns tindrà lloc una exhibició de la Garrinada dels inicis en clau d’humor i amb la voluntat de recordar els orígens de la competició. Una altra novetat d’enguany és la ‘Jornada familiar de jocs de taula’, que es farà durant tot el dilluns, al Mercat Vell.

 


L’encarregada del pregó d’enguany és la periodista molletana Anna Simón, una persona que ha portat el nom de Mollet en totes les cadenes i programes de televisió on ha treballat.

 


En aquesta revista podreu consultar totes les activitats que es desenvoluparan per la festa gran de Mollet. Des de Mollet a mà us volem desitjar bona Festa Major! Gaudiu-la amb respecte, tolerància i civisme!

 

Edicions locals