L'alcalde rep els alumnes molletans amb millor nota de la Selectivitat

Maria Escura, Lorena Roldán, Celia Gracia, Ariadna Rocabayera i Alba Sierra són les estudiants de Mollet més destacades a les Proves d'Accés a la Universitat.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre la setmana passada els alumnes molletans que han superat amb millor nota les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat. També van ser presents a la recepció la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, i el regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín. Els alumnes de Mollet més destacats en les PAU han estat Maria Escura, de l'Escola Sant Gervasi, amb una nota de 9,10; Lorena Roldán, de l'Institut Gallecs, amb 8,6; Celia Gracia, de l'Institut Mollet, amb 7,6, i Ariadna Rocabayera i Alba Sierra, ambdues del Vicenç Plantada, amb sengles 7,55.

 

Amb aquesta recepció, l’Ajuntament fa cada any un reconeixement explícit a l’esforç dels joves estudiants de la ciutat que han aconseguit la màxima nota a les proves de la Selectivitat, fet que els ajudarà a cursar els estudis superiors que desitgin. Durant la recepció, l’alcalde els ha felicitat en nom de la ciutat i els ha animat a continuar estudiant amb constància perquè assoleixin més fàcilment un bon futur professional. L’alcalde ha lliurat un obsequi per a cadascuna de les noies, format per un val de material d’oficina i papereria per bescanviar a la botiga d’Abacus Mollet o bé a la Papereria Mollet, que col·labora per primera vegada en aquest reconeixement.

Edicions locals