Mollet és Fira, solidària amb els bancs d'aliments

L'Ajuntament, organitzador de la trobada empresarial, dóna als bancs d'aliments de la ciutat els 800 euros que es van recaptar en el vermut solidari de la Fira.

L’Ajuntament de Mollet va lliurar fa una setmana a la Taula local de coordinació d’entitats per a la inclusió social els diners que es van recaptar, durant l'última edició del Mollet és Fira, en el vermut solidari celebrat a la fira Mollet és Salut i Qualitat de Vida. La regidora de Serveis Socials, Ana Ma Díaz, va ser la representant del consistori que va lliurar els prop de 800 euros recollits durant el vermut. Aquests diners aniran íntegrament als bancs d'aliments de la ciutat.

 

Mollet és Salut i Qualitat de Vida va ser la darrera de les mostres comercials de Mollet és Fira, la trobada intersectorial organitzada per l'Ajuntament de Mollet. Una de les activitats que s'hi van dur a terme va ser el vermut solidari, amb l'objectiu d'aconseguir fons per als bancs d'aliments de la ciutat. Aquell dia es van recaptar uns 800 euros, que ara s'han facilitat a la Taula de coordinació d'entitats per la inclusió social, una plataforma que treballa per sumar esforços entre les diverses associacions. La taula està formada per Càrites Parroquial, Creu Roja Mollet del Vallès-Baix Vallès, l’Església Evangèlica del Bon Pastor, la Fundació Sanitària Mollet i l’Ajuntament de Mollet.

Edicions locals