L'Ajuntament contracta 8 aturats durant els pròxims sis mesos

La contractació per al manteniment i la millora d'equipaments i espais públics forma part del projecte Treball i Formació. A més d'un contracte fins al gener, se'ls ofereix formació digital i lingüística.

L'Ajuntament de Mollet ha contractat durant els pròxims sis mesos a 8 persones en situació d'atur. Emmarcades en el projecte Treball i Formació, aquestes persones s'encarregaran de fer tasques de manteniment i reformes i, a la vegada, rebran formació en l'àmbit digital i lingüístic per a la seva futura recerca de feina. El projecte s'adreça a persones a l'atur que ja han esgotat el subsidi i són beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (RMI).

 

Aquestes vuit persones desenvoluparan dues tasques de millora. Dues d'elles s'encarregaran del manteniment i l'arranjament d'equipaments educatius de la ciutat. Les altres sis treballaran en la millora i reforma de l'espai públic de la ciutat. El projecte s'ha iniciat aquest mes de juliol i els seus contractes tindran validesa fins al gener del 2015. Des d'EMFO es durà a terme el seguiment personalitzat d'aquestes persones i se'ls oferirà formació en l'àmbit informàtic per millorar les seves competències.

Edicions locals