La pupil·la del molletà Carles Martínez, Svetlana Kuznetsova, guanya el torneig WTA Washington de tennis

La tennista russa trenca una mala ratxa de quatre anys sense aconseguir cap torneig. Kuznetsova es va entrenar aquest juliol a les pistes del Calderí.

La tennista Svetlana Kuznetsova, pupil·la del molletà Carles Martínez, s'ha imposat a la japonesa Kurumi Nara en la final del torneig WTA Washington. La tennista russa ha guanyat per 6-3, 4-6 i 6-4. Kuznetsova ja havia demostrat el seu bon estat de forma durant les dues setmanes de juliol que va estar entrenant a les pistes del Club Tennis Mollet 'El Calderí'. Ara es troba en plena gira nord-americana, que clourà a finals de mes amb l'Open dels Estats Units.

 

Svetlana Kuznetsova va començar molt forta la final del torneig i no va donar cap opció a la tennista japonesa. Tanmateix, Nara va remuntar en el segon set. Al tercer set, Kuznetsova va trencar el servei de la seva rival en un moment crucial, quan anaven 4-4, i es va acabar imposant en el partit. Amb aquesta victòria, Svetlana Kuznetsova trenca la mala ratxa de quatre anys sense endur-se cap trofeu i assoleix el seu 14è torneig. “Ha estat una ratxa molt llarga, però sempre s’ha de continuar treballant i donant el millor per tornar a guanyar”, va dir la jugadora russa després de la final disputada aquest dilluns.

Edicions locals