El CF Mollet UE crea el carnet del Soci Col·laborador

El nou carnet val 100 euros i permetrà sufragar els costos dels actes del Centenari. El nou soci col·laborador rebrà el llibre del Centenari i se l'inscriurà en la placa que es penjarà al Germans Gonzalvo.

El CF Mollet UE ha creat un nou carnet de soci, amb motiu del Centenari del club que se celebra aquesta pròxima temporada. El nou “soci col·laborador” gaudirà de tots els avantatges del soci general més un llibre gratis del Centenari i es posarà el seu nom en una placa dins del Camp Municipal del Germans Gonzalvo en acabar els actes del Centenari.


El preu del nou carnet és de 100 euros. “El nou carnet neix amb la voluntat d’ajudar a costejar els actes del Centenari”, explica el president, Feliu Tura. De fet, durant la temporada hi ha diferents depeses entre els actes del Centenari com en el llibre, l’exposició al Museu Abelló, els partits amb els veterans i futbol base, les xerrades, el partit de Festa Major, el nou himne... “És una ajuda que necessitem i que agrairem tant a persones com a comerços que vulguin ajudar-nos”, destaca Feliu Tura.


Pel que fa el carnet general es mantindrà el preu de 75 euros, però s’incorpora una bonificació del 50% per a les persones en atur. “Dins de les nostres possibilitats intentem ajudar en el que podem. Sabem que no és suficient, però esperem que això pugui servir”, remarca Feliu Tura. La resta de preus són 38 euros per als jubilats i 19 euros per als infantils –fins als 14 anys-. Disposar del carnet de soci dóna dret a entrar gratuïtament en tots els partits del primer equip, juvenil A i la resta de futbol base i gaudir dels descomptes i avantatges de les ofertes del pack del soci.

 

Per altra banda, el primer equip del CF Mollet juga aquest dissabte, a les 20h, contra el Palamós al Germans Gonzalvo. És el primer amistós dels sis que els molletans disputaran durant aquesta pretemporada. El Palamós juga actualment a Tercera Divisió.

Edicions locals