Activitats de la Festa Major (dijous, 14 d'agost)

Les dues colles celebren aquest dijous els seus respectius sopars; els Morats a la plaça Major i els Torrats al Mercat Vell. Els Torrats duran a terme la invocació del Moll Fer al vespre.

La Festa Major de Mollet es va farcint d'activitats a mesura que passen els dies. Aquest dijous, els Morats celebraran l'Xtremme Chipirón Paintball, a la plaça Pau Casals, tant al matí com a la tarda. Per 10 euros, que inclou el material i 100 boles de pintura, els participants podran gaudir d'aquesta divertida activitat. A les 21h, la Colla dels Torrats celebraran la Invocació del Moll Fer, que sortirà des del Teatre de Can Gomà.

 

Al vespre, serà el torn dels respectius sopars de les dues colles. Els Morats soparan a la plaça Major a les 21.30h. Després es desplaçaran fins a la plaça Pau Casals, per gaudir de l'Escuma Golfa, i acabaran la festa a l'establiment Q, a les 1.30h. Per la seva banda, el Torrats soparan al Mercat Vell, on duran a terme també el concurs de còctels. A les 23h, gaudiran de l'espectacle 'Detectives Martínez', i acabaran al Bubu's, a la 1 de la matinada.

 

L'Associació de Música i Art de Mollet celebra un sopar amb música a la fresca al parc de Lluís Companys, a partir de les 21.30h. Els concerts aniran a càrrec de 15punto.16, Lost Generation i Crawley Band. El preu del sopar és de 5 euros.

 

Edicions locals