Activitats de la Festa Major (divendres, 15 d'agost)

El Parc de Can Mulà acollirà a partir de de 23.30h l'Engrescada de les Colles, la primera de les proves puntuables de la Festa Major.

Arriba la primera prova puntuable d'aquesta Festa Major: l'Engrescada de les Colles. L'activitat tindrà lloc aquest divendres, a les 23.30h, al Parc de Can Mulà. Les colles oferiran un espectacle d'uns 20 minuts per engrescar els molletans a unir-se a les colles i a la festa. Després de l'Engrescada començarà la Festa de les Colles, amb els concerts de Always Drinking Marxing Band i Party Dirty Dicks. Abans de l'Engrescada es podrà gaudir d'un concert a càrrec de Cara y Cruz.

 

El programa d'actes, però, està farcit d'activitats durant tot el dia. A les 18h, tindrà lloc la Tapes Tour organitzada per la Colla dels Morats. Començarà a la cantonada de l'avinguda Jaume I i Enric Morera per fer tot un recorregut per la ciutat. La Colla dels Torrats, per altra banda, organitza a les 19 hores el Circ Torrat, al Parc de les Pruneres, a càrrec de El Pot Petit. Seguidament han preparat un espectacle de màgia, amb el Mag Raül, a les 20h.

 

Per últim, a les 9 del matí, les pistes de petanca Can Mulà acolliran el torneig de petanca, i a les 17 hores la Colla dels Morats ha preparat una pintada de guixos per als menuts a la rambla Balmes.

Edicions locals