Activitats de la Festa Major (dissabte, 16 d'agost)

Aquest dissabte arriben alguns dels plats forts de la festa, com ara la cercavila, el pregó i el correfoc.

Aquest dissabte és un dels dies grans de la Festa Major de Mollet. A més de tot un dia farcit d'activitats, per la tarda es durà a terme la cercavila i el pregó d'inici de la Festa Major. A la nit, es nomenarà a Montserrat Tura com a Morada i Torrada d'Honor i s'encendrà el campanar de l'església, com és tradició. Aquests actes començaran a les 19.30 hores, a la plaça Pau Casals amb l'inici de la cercavila. A les 20h, la presentadora molletana Anna Simón donarà el tret de sortida oficial de la Festa Major amb el pregó. A les 22 hores, la plaça Pau Casals acollirà l'inici del Correfoc, que enllaçarà a les 23h amb el ball del Moll Fer a la plaça Prat de la Riba. Tot seguit, les colles nomenaran Montserrat Tura com a Morada i Torrada d'Honor. La nit tindrà el seu punt àlgid a la mitjanit amb l'encesa del Campanar.

 

Durant tot el dia, però, hi haurà altres activitats de tot tipus i per a totes les edats. Per exemple, es durà a terme la Capta de Sang, la segona prova puntuable entre les colles, que s'instal·larà al Mercat Vell. A les 10.30 hores, la rambla Balmes acollirà les simultànies d'escacs. Enguany, l'acte comptarà amb la presència del Mestre Internacional de Costa Rica, jugador del Foment Martinenc de Barcelona i número dos del seu país, Leonardo Valdés. Els menuts també tindran el seu espai a les 11 del matí, al Parc de les Pruneres, amb l'Aquàtic Torrat Infantil, una activitat organitzada pels Torrats. Els Morats, per la seva banda, celebraran la Guerra de Bombardes, a les 13 hores, a la plaça Pau Casals. El Museu Abelló organitzarà a les 22h el concert a la terrassa del museu, a càrrec d'Eulàlia Fantova & Ferran Pisà. La jornada acabarà a les 0.30 hores de la nit al Parc de Can Mulà, amb els concerts de Peligro Tour, La Tribu i Mañaneo Dj's.

 

Per a conèixer totes les activitats de Festa Major que es realitzaran aquest dissabte, visiteu el programa d'actes de la festa.

Edicions locals