Activitats de la Festa Major (diumenge, 17 d'agost)

El diumenge comença molt aviat, a les 7 del matí, amb la Gran Despertada. Durant el dia, se celebraran el mercat del Paperet, la Diada Castellera i la Cercavila de Gegants, entre d'altres actes. Els Torrats organitzaran el Torratasques.

Demà serà un altre dia molt intens d'activitats de Festa Major. La jornada s'inicia ben aviat, a les 7 del matí, amb la Gran Despertada que orgnitzen les dues Colles plegades. Durant tot el dia es duran a terme diverses activitats. Bona part d'elles són les més tradicionals i de cultura popular. Així, per exemple, a les 12h, tindrà lloc a l'església de Sant Vicenç la Missa del Vot del Poble. A la tarda, a partir de les 18 hores, la plaça Prat de la Riba acull la Diada Castellera, organitzada pels Castellers de Mollet que tenen com a colles convidades els Moxiganguers d'Igualada i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Una mica més tard, a les 19 hores, els Gegants iniciaran una cercavila des del Parc de les Pruneres per tot el centre de la ciutat. I a les 20h, la plaça Catalunya acollirà una Ballada de Sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

 

Per altra banda, durant tot el dia, la rambla Balmes acollirà El Paperet, mercat de paper antic i nou, organitzat per l'Associació de Col·leccionistes. El Club Ciclista Plana Lladó organitza a partir de les 10.30h, una passejada en bicicleta que sortirà des de la plaça Prat de la Riba. A les 18 hores, la Colla dels Torrats engegarà el tradicional Torratasques, amb dos recorreguts diferents. El Parc de Can Mulà serà l'escenari, a partir de les 21.30h, de la sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de les pel·lícules 'Frozen, el regne del gel' i 'Blue Jasmine'. Aquells que desitgin gaudir de la música es podran acostar al Museu Abelló a les 22 hores, on s'hi celebrarà un nou Concert a la terrassa, a càrrec de JazzT'ablao, que fusiona jazz i flamenc.

 

Per acabar la jornada, l'Envelat acull a les 23h el ball amb l'Orquestra Route 66 Band, i el Parc de Can Mulà rep a La Banda del Coche Rojo, a partir de les 23.30 hores. Per a consultar totes les activitats del dia, podeu adreçar-vos al programa d'actes d'aquesta Festa Major.

Edicions locals