Activitats de la Festa Major (dilluns, 18 d'agost)

Demà dilluns se celebra, entre molts altres actes, el Partit del Centenari del CF Mollet i els concert d'Hotel Cochambre i de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Demà dilluns la Festa Major estarà farcida d'activitats per als més menuts. Durant tot el dia, el Mercat Vell acollirà una jornada de jocs de taula per a tota la família, i el Parc de les Pruneres serà l'escenari al migdia d'una festa infantil amb escuma, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen. A les 18 hores, a més, els menuts podran aportar el seu granet de sorra en la lluita entre les dues colles participant en l'Estirada del cotxe infantil, una nova prova puntuables de Festa Major. Aquesta tindrà lloc a l'avinguda Llibertat.

 

Respecte a aquestes proves puntuables, a les 19h, la plaça Pau Casals acollirà La Garrinada, que aporta tres punts a la Colla guanyadora. Enguany, es durà a terme un homenatge a La Garrinada dels inicis. Per altra banda, a mitjanit, tindrà lloc la Cursa en roba interior, que dóna tres punts més als guanyadors.

 

Però la jornada comptarà amb altres plats forts. A la tarda, el CF Mollet celebrarà el seu centenari amb el partit contra la Selecció Catalana UEFA. El matx se celebrarà a les 19 hores. A la nit serà el torn de la música. A les 22.30h, l'Envelat acull el concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que recopilaran el repertori de 20 anys a sobre els escenaris. A les 0.30 hores, el conjunt Hotel Cochambre presentarà el seu nou espectacle 'Cucaracha Tour' al Parc de Can Mulà. 

Edicions locals