Activitats de la Festa Major (dimarts, 19 d'agost)

Aquest dimarts s'acaba la Festa Major i, entre totes les activitats de la jornada, destaquen el concert a càrrec de l'Orquestra Maravella, el Ball del Fanalet i el Piromusical.

Aquest dimarts finalitza la Festa Major i, per tant, es duran a terme les últimes proves puntuables entre les Colles. A les 11 del matí, els infants estan convidats a participar en el Corregot infantil. Els més grans estan convocats a les 18 hores, per prendre part en l'Afartada que es durà a terme a l'avinguda Llibertat. L'última prova serà el Ball del Fanalet, que tindrà lloc a mitjanit a l'Envelat. Durant aquesta prova es proclamarà el nom de la Colla guanyadora d'aquesta Festa Major.

 

Per altra banda, l'Orquestra Internacional Maravella oferirà dos concerts. El primer d'ells a les 18.30h, a l'Envelat, serà el Concert de Festa Major. Més tard, a les 23 hores, s'encarregaran de posar música al ball de fi de festa. El plat fort de la jornada, però, serà el Piromusical, que se celebrarà a les 22 hores. Aquest anirà a càrrec de Pirotècnia Estalella i es durà a terme al pati de l'escola Montseny. Per conèixer totes les activitats del dia, podeu consultar el programa d'actes de la Festa Major.

Edicions locals